dimecres, 13 d’abril del 2016

APP INVENTOR



App Inventor és un entorn integrat de desenvolupament que permet crear app’s per al sistema operatiu d’Android. De forma visual i a partir d’un conjunt d’eines bàsiques, has de anar enllaçant un conjunt de blocs per crear l’app. El sistema és gratuït i es pot descarregar fàcilment.


CARACTERÍSTIQUES:

L’editor de blocs d’aquesta app utilitza la llibreria Open Blocks de Java per crear llenguatge visual a partir d’aquests blocs. Aquestes llibreries estan distribuïdes pel Massachusetts Institute of Technology (MIT) sota la seva llicència lliure (MIT license). El compilador que tradueix el llenguatge visual dels blocs per a aquesta app en Android utilitza Kawa com a llenguatge de programació, distribuït com a part del sistema operatiu GNU de la Free Software Fundation.

Nosaltres hem fet diferents app’s:
·       HelloPurr: Aquesta app tracta de quan apretes la fotografia del gat, sona el soroll del gat. El que hem hagut de fer és: Posar un botó que sigui la foto d’un gat (kitty.png)  després, una etiqueta que, en anglès, posés Apreta a la Kitty (Pet the Kitty), i posar un so que primer va ser (meow.mp3), i més tard va ser (Patograznando1.wav). Quan tenies això tocava fer la part ‘tècnica’, s’havia de activar l’app posant una sèrie de calaixos fent que l’app funcioni.


·        PaintPot: Aquesta app es tracta de pintar la fotografia del gat amb els colors blau vermell i verd. El que hem hagut de fer és: Posar la el botó amb la foto del gat, després per sobre de la foto unrecuadre on es poden posar diferents botons i alla hem posat les etiquetes amb els colors i pintades d’aquell color, després un botó per sota del gat que fica ‘wipe’ que vol dir netejar i després fer la part dels calaixos.

·        PaintPot2: Aquesta app es tracte del mateix que la PaintPot però amb la opció de fer el pintat més gruixut o més fí.

·        MoleMash: Aquesta app tracte de una imatge que s’ha de ‘escapar’ movent-se per la pantalla amb un fons i si el toques tens un punt. El que hem hagut de fer és posar un llenç amb una imatge que seria el fons, després una image petita que seria la que s’escapa, després una etiqueta que fiqués ‘Score’ i alla et posaria el teu marcador i posar un botó que fes de ‘Reset. I fer la part dels calaixos.

·        Pong: Aquesta app tracte de un joc que no pot passar una pilota de la teva ‘pala’ i has de fer el màxim de punts que puguis. El que hem hagut de fer ha sigut Posar el fons fel color que vulguéssis, després posar una imatge que faria de pala i despres posar una pilota i posar-la en una mida especial i posar una disposició horitzontal que hi posarem el ‘Score’ amb la puntuació i es ‘Start per començar i el ‘Reset’ per reiniciar la partida. I després la part dels calaixos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada