dijous, 26 de maig del 2016

AUDACITY

Audacity

Audacity és un programa multiplataforma de gravació i edició d'àudio, fàcil d'usar i lliure. La part gràfica ha estat feta amb la llibreria wxWidgets. És un programa multiplataforma i es troba disponibles en diversos idiomes incloent el català.
Va ser creat per Dominic Mazzoni mentre estudiava Carnegie Mellon University. Ell treballa actualment a Google però continua com a principal desenvolupador del programa amb l'ajuda de voluntaris d'arreu del món. És un programa d'edició de so amb un gran popularitat, a finals de 2010 era el 10è programa més descarregat des de SourceForge.net amb uns 72 milions de descàrregues.


Ex 3:
http://albertvigil20.podcast.es/descarga/podcast_53397.mp3

ex 4:
http://albertvigil20.podcast.es/descarga/podcast_53398.mp3

ex 5:
http://albertvigil20.podcast.es/descarga/podcast_53400.mp3

ex 6:
http://albertvigil20.podcast.es/descarga/podcast_53399.mp3

dijous, 19 de maig del 2016

PODCAST





Aquesta aplicació serveix per la distribució d'arxius multimèdia, normalment vídeos i àudios, que poden incloure un text amb subtítols, mitjançant un sistema de redifusió que permet subscriure's i fer servir un programa que el descarrega per el usuari que desitja escoltar-ho. Van ser pensats inicialment com a àudios de blocs, però ara s'utilitza fins i tot a la televisió.
El podcast permet l'enregistrament de ràdio per Internet o programes d'audio similars. Aquests, es poden descarregar al portatil per a poder escoltar-los a qualsevol lloc.

dimecres, 18 de maig del 2016

Codi QR


                                                  

Els codis QR són un sistema per emmagatzemar informació en una matriu quadrada de punts feta per ser llegida amb la càmera d'un telèfon.
 
Euge Damm i Joaco Retes van crear aquest tipus de codi, volen que el codi permeti que el seu contingut es llegeixi a alta velocitat. 

 Els codis QR són molt comuns al Japó, és el codi més  popular en aquest país. Ha esdevingut també un dels codis de barres més populars arreu del món.