dijous, 10 de desembre del 2015

GIMP TREBALL

Per a veure si sabem aplicar els nostres coneixements sobre el GIMP el nostre professor d'informàtica ens ha fet fer un seguit de fotomuntatges.


Aquest va ser el primer fotomuntatge que vaig fer, és l'atomimium canviat de colors amb un degradat radial a una part de la esfera i un degradat lineal als pals.
En aquest fotomuntatge he utilitzat sobretot la eina: degradat

El segon que vaig fer jo va ser el de la nena i el Taj-Majal vaig agafar la imatge de una nena després vaig retallar-la, i la vaig enganxar com a nova capa a la nova imatge. La vaig girar i la vaig posar a lloc.
En aquest fotomuntatge he utilitzat diverses eines com sobretot: girar o retallar.




El tercer que vaig fer va ser el cel i una estàtua de Lleida. El primer que vaig fer va ser treure un 'graffitti' de la part del cul i després la vaig retallar i la vaig enganxar a la imatge del cel.
En aquest fotomuntatge he utilitzat sobretot les eines: clonació o retallar o selecciona, per a moure la imatge.





Aquest fotomuntatge va se el quart que vaig fer i el que vaig haver de fer va ser tapar amb una capa de núvol, la que es pot veure a baix a l'esquerra, un arbre.
En aquest fotomuntatge he utilitzat només les eines de clonació i de difuminar.





Aquest fotomuntatge, el cinquè, tractava sobre disminuir una imatge. El que es va haver de fer va ser agafar la eina de escalar i després escalarla fins on tu vulguis.
En aquest fotomuntatge he utilitzat: la eina escala






Aquest va ser el sisè fotomuntatge, s'havia de agafar una imatge de tres furgonetes i havíem de triar una jo vaig triar la furgoneta Mercedes i l'únic que s'havia de fer era agafar la eina retallar una part de la foto. Després vaig copiar la imatge i la vaig enganxar com a capa nova.
En aquest fotomuntatge he utilitzat la eina: retallar, copiar i enganxar.

En aquest fotomuntatge, el setè, la foto estava en diagonal i la haviem de posar bé. Això es fa agafan tota la imatge i girar-la amb la eina girar i després retallar i ja està.